Picture of Kevin Krechting
Kevin Krechting

PES, nieuw beeldmateriaal en trailer.

Vandaag is Konami naar buiten gekomen met nieuwe foto’s van hun nieuwe voetbalgame Pro Evolotion Soccer, kortom PES. Tevens is er een trailer bijgevoegd met alle nieuwe features voor een completer beeld van de nieuwe voetbalgame!

Ze hebben veel tijd gestoken in de kleine dingen zoals de gezichten, hoe de shirts wapperen, het gras enzovoort. De trailer ziet er dan ook strak uit!

PES 2014 bal

Emotie, daar hebben ze zoals het er naar uitziet, goed op ingespeeld. Voetbal is emotie, dat dit nu terug te vinden is in de game is dan ook zeer welkom. Je kunt aan de gezichten nu aflezen wat hun gemoedstoestand is, en nu is het thuisvoordeel dan ook daadwerkelijk een voordeel. De supporters peppen de spelers op wanneer het even tegen zit en gaan dan beter spelen.

PES 2014_Italy_02

Ik ben beniewd welke ontwikkelaar dit jaar de beste game maakt. Wordt dit EA Sports met Fifa of toch Konami met PES? We gaan het zien. Beide partijen beloven weer mooie dingen, dit najaar weten we het!

PES 2014 Bayern

2 reacties

  1. PES wordt duidelijk realistischer na elke release en FIFA mag daar zeker nog wat van leren. Maar wat ik bij elke release toch schijn te missen is de vloeiende game-play waar PES zich meer op kan focussen. Tuurlijk is NextGen een belangrijke factor als het neerkomt op ervaring bij een spel, maar ik ga er van uit dat dergelijke engines en technieken bij de PS4 en XboxOne automatisch zitten inbegrepen. Dus waarom focussen ze zich niet 100 procent op “playing the game”?

  2. Hallo Sven,

    Ik zal het je sterker vertellen dat PES 2014 niet eens uitkomt op de nextgen gameconsoles. Ze willen voor deze consoles een nieuwe engine gaan ontwikkelen!

    Misschien dat ze dan inderdaad het vloeiende gebeuren in hun games kunnen laten terugkomen. We gaan het zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.