Unboxing: Samsung Galaxy Mega 6.3

Onlangs ontving ik van Samsung de nieuwe Galaxy Mega 6.3. Het is de grootste Galaxy smartphone die Samsung tot nu toe maakte, of de kleinste tablet waarmee je toevallig ook kan bellen. Ik ben er nog niet helemaal uit, maar morgen volgt de review ;-).

Zoals je boven al kon zien, levert Samsung de Galaxy Mega 6.3 in een vergelijkbare doos als de Galaxy S4. Dat is niet vreemd, want het toestel bevat veel features die ook op de veel krachtiger Galaxy S4 terug te vinden zijn.

Openen we de doos, zien we de smartphone meteen liggen. Op het folie staan de belangrijkste features geprint.

Samsung-Galaxy-Mega-6.3-Unboxing-1

Onder de Galaxy Mega 6.3 heeft Samsung alle accessoires verstopt zitten. Hier vinden we geen grote verassingen. De verpakking bevat een foldertje, een netstroom adapter, een USB kabel en een witte headset.

Samsung-Galaxy-Mega-6.3-Unboxing-2

Opvallend is de micro-SD kaart van 4GB van SanDisk die in de verpakking zit. Samsung maakt namelijk ook al jaren zelf geheugenkaartjes. Ik had dan ook verwacht een Samsung kaart bij de Mega 6.3 te vinden.

Samsung-Galaxy-Mega-6.3-Unboxing-3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.