Komende maand komt Sony met de ICF-B88. Een compacte radio die ideaal is voor liefhebbers van gadgets. Met het kleine kastje kan je namelijk heel, heel, heel veel meer dan enkel AM- en FM-radiokanalen luisteren.

De slimme radio bevat namelijk een USB aansluiting om jouw gadgets op te laden en kan ook als speaker voor jouw smartphone of tablet worden gebruikt. Heb je extra licht nodig? Geen probleem. De ICF-B88 bevat namelijk ook een kleine zaklamp.

Om de ICF-B88 nog een extra groen en handig karakter te geven, heeft Sony deze met een opwindmechanisme uitgerust. Stroom nodig? Even een aantal keer draaien en je kunt weer een aantal watt vooruit. Geen zin om te draaien? Zet hem in de zon. Er zit namelijk ook een strip zonnecellen op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.