Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de Remington Wet-Tech Body Groomer met 4.5 sterren.

The Good
  • Zeer goede grooming kop
  • Waterdicht
  • Zeer goedkoop


Eerder vandaag schreef ik al over het nieuwe AQ7 scheerapparaat van Remington. De afgelopen twee weken heb ik ook met de nieuwe body groomer uit de Wet-Tech lijn van Remington mogen werken.

Unboxing

De Wet-Tech Body Groomer is een overcomplete trimmer en dat merk je zodra je de doos opent. Standaard zit er een standaard tondeusekop op en daar krijg je vijf verschillende scheerkammetjes bij. Daarnaast zit er ook een blauwe kop bij voor het echte ontharen. Natuurlijk krijg je ook een netstroomlader en er zit ook nog een klein beugeltje bij om hem in op te laden.

Remington-Wet-Tech-Body-Groomer-Unboxing

Body Groomer kop

Deze kop is wat de Wet-Tech Body Groomer onderscheidt van anderen. In het midden is deze kop een folie scheerapparaat om de kleinste stoppeltjes af te scheren. Om die kop heen zitten twee trimkopjes voor het zware snoeiwerk. Een combinatie die dodelijk is voor iedere lichaamshaar.

Remington-Wet-Tech-Body-Groomer-Kop

Conclusie

De Wet-Tech Body Groomer is in de basis een simpel apparaat dat eindelijk mee onder de douche kan. Het is de speciale groomer kop die het verschil maakt met vergelijkbare producten en hier weet Remington echt te presteren. Wat mij betreft een must-have voor iedereen die zijn of haar lichaamsbeharing onder de douche wenst bij te werken.

Remington-Wet-Tech-Body-Groomer-Packshot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.