Review: Community Seizoen 2 (DVD)

Vorige week mocht ik je alles vertellen over het eerste seizoen van Comunity. Omdat Sony niet alleen Community seizoen 1 heeft uitgebracht, maar ook seizoen 2, heb ik me nog een week met Community mogen vermaken.

In het tweede seizoen maken we mee hoe de studiegroep van Jeff Winger (Joel McHale) aan haar tweede jaar op Greendale High begint. Hoewel seizoen twee geen rode draad bevat, is het vertellen van een verhaal belangrijker dan ooit voor de makers van de serie.

In het eerste seizoen moest de serie echt haar draai vinden. Pas op de tweede helft begin Community echt een eigen stijl te krijgen en werd de serie voorzien van echt leuke grappen en maffe gebeurtenissen.

In seizoen twee lijkt iedere aflevering een meesterwerkje op zich te zijn geworden. Iedere aflevering is weer een opzichzelfstaand verhaal geworden waarbij voorral klassieke films enorm op de hak worden genomen.

Ook dit seizoen zijn Troy (Donald Glover) en Abed (Dany Pudi) een prachtig duo. In het eerste seizoen was de slotscene al regelmatig voor het duo gereserveerd en ook in seizoen twee krijgen ze weer volop aandacht. Hoewel de twee acteurs nog niet heel bekend waren, verwacht ik een mooie toekomst voor ze.

Community-Seizoen-2-Unboxed

Extra’s

Net als seizoen 1, is seizoen 2 ook weer afgeladen met extra’s. Dat is mede te danken door de vele extra’s die de cast maakt voor diverse online media in Amerika. Een deel daarvan is ook op de DVD’s verschenen. Daarnaast zijn er ook nu weer verlengde afleveringen en daarmee laat Sony zien dat de vaste lengte van een aflevering TV niet leidend hoeft te zijn voor de lengte van een show op DVD.

Conclusie

Aan het einde van seizoen 1 waren de afleveringen van Community echt van topkwaliteit en die lijn is doorgezet in seizoen 2. Elke aflevering is een meesterwerk op zich en de vele extra’s zijn een mooie bonus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Erg sterke karakters
  • Zeer goed uitgewerkte verhalen
  • Zeer veel extra's

THE BAD

  • Geen
Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram