Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nu ook back-uppen met de 3DS (XL)

Een back-up is al jaren normaal op computers, maar op spelcomputers lijkt Nintendo toch echt vernieuwend bezig te zijn. Met de nieuwste software-update voor de Nintendo 3DS wordt het voor het eerst mogelijk om back-ups van je savegames en virtual-console games te maken.

Naast dat je back-ups kunt maken, krijgt ook StreetPass een update. Hierbij gaat het vooral om verfijning. Zo kun je nu gelaatsindrukken instellen voor jouw Mii. Ook zijn er vier nieuwe StreetPass games die je kunt aanschaffen.

De nieuwe update staat nu voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.