Één van de eerste games die Nintendo me op de Wii U liet spelen was Pikmin 3. Ik was compleet verbaasd over wat ik zag en wat Nintendo over de game vertelde. Toch bleek de release nog wel heel ver weg. Tijdens de E3 heeft Nintendo laten weten dat we de game deze zomer eindelijk gaan zien.

26 juli legt Nintendo deze Pikmin game namelijk in de schappen. Net als in vorige delen is het de bedoeling dat je de grappige Pikmin voor je karretje spant om zo hun gevaarlijke maar waardevolle planeet te ontdekken.

Pikmin 3 zit vol leuke details. Zo zijn de Pikmin nu echt uniek in beweging en gedrag terwijl je ze nog steeds als collectief aan mag sturen. Daarnaast is er een nieuw soort toegevoegd. De stenen Pikmin. Deze kun je net als de gewone Pikmin tactisch inzetten om jouw doel te bereiken.

Voor iedereen die houdt van een beetje puzzelen is dit dus echt een game om in de gaten te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.