Soms heeft Nintendo er nogal een handje van om games te recyclen. Opzicht niks mis mee, maar des te vrolijker word ik wanneer er echt weer een totaal nieuwe game aan zit te komen. Zo ook bij Donkey Kong Country Tropical Freeze.

Met Donkey Kong Country Tropical Freeze krijgt de serie voor het eerst in drie jaar echt weer een compleet nieuwe titel. Ditmaal moet familie Kong het opnemen tegen de Vikingen die via de Noordzee de eilanden van de familie Kong hebben bezet.

Dat deze game niet alleen vol tropische avonturen zit, dat lezen we al terug in de titel. Het spel draait namelijk om het bevroren Donkey Kong Island.

 

De game is uiteraard volledig HD en daarnaast heeft Nintendo nog een kleine verrassing. Naast Diddi Kong, is ook Dixie Kong een speelbaar karakter geworden. Het is ook mogelijk om weer met twee spelers tegelijk te spelen.

De game komt later dit jaar uit, maar heeft nog geen exacte datum. Van mij mag hij in December verschijnen. Lekker samen Donkeykongen voor de openhaard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.