Met de E3 in volle gang, komt Dell met een compleet nieuwe serie laptops en desktops in de Alienware-lijn. Het gaat om high-end systemen speciaal gericht op PC gamers.

Dell-Alienware-14

Nieuw in Nederland zijn de Alienware 14 en Alienware 17 laptops in Nederland. De laptops hebben een compleet nieuw uiterlijk meegekregen. Het toetsenbord van de nieuwe systemen is verstevigd met een metalen plaat en de LCD schermen zijn ontspiegeld. Daarnaast is het mogelijk om op de Alienware 14 een Full HD IPS display te laten plaatsen of een Full HD 3D display op de Alienware 17.

Dell-Alienware-17

De laptops draaien op de nieuwste Intel Core i7 processors en hebben een GPU uit Nvidia’s GeForce 700-lijn. De Alienware 14 heeft ruimte voor 3 harddrives terwijl de behuizing van de Alienware 17 ruimte laat voor nog een vierde. Voor het geluid heeft Dell samengewerkt met Klipsch.

Dell-Alienware-X51

De nieuwe Alienware X51 desktop is mooi compact, dus handig mee te nemen. Bij deze kun je kiezen uit een nieuwe Core i5 of Core 17 processor van Intel. Daarnaast zijn er diverse GPU’s en HDD/SSD configuraties om uit te kiezen.

Beschikbaarheid

De Alienware 14 kost €1.249. De Alienware 17 schuift voor €1.499 over de toonbank. De Alienware X51 desktop heet een vanafprijs van €849.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.