Belkin presenteert haar wielerteam in Hilversum

Belkin kennen we van de routers en de kabels. In Hilversum presenteerde Belkin vandaag haar toekomst in de wielersport. Belkin is namelijk de nieuwe sponsor van het Blanco wielerteam. Met deze nieuwe sponsor neemt het team ook meteen de naam Belkin Pro Cycling aan.

Deze stap van Belkin is niet helemaal vreemd. Het Amerikaanse bedrijf heeft namelijk haar Europese hoofdkantoor hier op Schiphol in Nederland zitten. Daardoor hoopt Belkin het Nederlandse karakter van de ploeg te behouden.

De overeenkomst met Belkin loopt tot 2015, dus na het verdwijnen van de Rabobank uit de door doping doordrenkte wielerploeg, kunnen de wielrenners weer een tijdje vooruit.

De sponsoring van Belkin volgt enkele maanden na de overname van de LinkSys tak van Cisco. Met deze overname werd Belkin, dat zelf ook al netwerkapparatuur maakt, in één klap de grootste producent in onze regio. Met deze sponsorovereenkomst hoopt Belkin haar naamsbekendheid verder te vergroten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.