Asus lanceert twee nieuwe Android tablets in de MeMO-lijn

Asus heeft tijdens de Computex twee nieuwe Android tablets wereldkundig gemaakt. Het gaat om de MeMO Pad HD 7 en de MeMO Pad FHD 10. Beiden draaien op Android 4.2.

Asus MeMO Pad HD 7

De nieuwe MeMO Pad HD 7 is uitgerust met een onbekende quad-core CPU en 1GB aan RAM werkgeheugen. Het 7 inch IPS display heeft een resolutie van 1280×800 pixels. Daarnaast is hij uitgerust met Asus SonicMaster audio.

Aan de voorkant zit een 1.2 megapixel camera voor videocalls. Aan de achterkant zit een 5 megapixel camera die 720p kan filmen. Daar komt mogelijk de term HD in de naam van de tablet vandaan gezien het scherm geen echte HD resolutie heeft.

Asus-MeMO-Pad-HD-7

Je krijgt standaard 16GB opslagruimte op de MeMO Pad HD 7 en ook nog eens 16GB online opslag bij Asus. Dat laatste kun je helaas maar een jaar gebruik van maken.

Asus MeMO Pad FHD 10

De MeMO Pad FHD 10 is uitgerust met een dual-core Intel Atom Z2560 1.6GHz CPU en een onbekende hoeveelheid RAM. Deze tablet heeft een 10 inch IPS display met een resolutie van 1920×1200 pixels. Full HD is 1920×1080, dus dit scherm heeft meer pixels. Ook de MeMO Pad FHD 10 is voorzien van Asus SonicMaster audio.

Asus heeft de MeMO Pad FHD 10 uitgerust met een 1.2 megapixel camera aan de voorkant en aan de achterkant met een 5 megapixel model. Deze kan, zoals de titel van de tablet al doet vermoeden, Full HD (1080p) video’s opnemen.

Asus-MeMO-Pad-FHD-10

Bij de MeMO Pad FHD 10 krijg je 16GB of 32GB opslagruimte en een leven lang 5GB gratis cloud opslag bij Asus.

Beschikbaarheid

Asus produceert de MeMO Pad HD 7 in de kleuren zwart, wit, roze en groen. De MeMO Pad FHD 10 verschijnt in het blauw, wit en roze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.