Adobe’s nieuwe CC software staat nu online

Tijdens de Adobe Creative Days afgelopen vrijdag in Amsterdam mochten we er al even aan proeven. Ik heb het over de nieuwste Photoshop, InDesign, Illustrator en andere tools uit de nieuwe Creative Cloud (cc) suite. Vanaf vandaag staan ze online.

Via een handige, nieuwe downloadmanager zijn de 15 nieuwe CC softwarepakketten te downloaden voor iedereen die lid is van de Creative Cloud. De software is op twee PC’s te gebruiken en heeft een hele belangrijke nieuwe functie aan boord. Fonts, kleurstijlen en vele andere presets worden namelijk opgeslagen en gesynchroniseerd via de cloud. Installeer je dus een nieuwe font op je desktop, zie je deze later ook terug op je ultrabook. Handig!

Natuurlijk zit ieder stukje software van het CC pakket vol met nieuwe functies. De komende dagen zoeken we het allemaal uit en krijg je van ons een aantal mooie reviews voor je neus.

Beschikbaarheid

Een Creative Cloud lidmaatschap kost je €49,99 ex BTW per maand. Heb je al een CS3, 4, 5 of 6 licentie krijg je korting. Daarnaast is het ook mogelijk om alleen een abonnement op bijvoorbeeld Photoshop te nemen. Ook dan betaal je minder voor Creative Cloud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram