Hoesjes met extra accucapaciteit voor de iPhone zijn er legio, maar voor de iPad zijn ze wat minder gemakkelijk te vinden. Het Nederlandse Xtorm komt nu dan ook met de Power Tablet Sleeve Star op de markt.

De nieuwe hoes is gericht op de iPad 2, 3 en 4 en heeft een interne accu waarmee je de tablet onderweg kunt bijladen. Zeker voor iedereen die de hele dag met de iPad moet werken, zal dit een welkome aanvulling zijn

De nieuwe hoes is geschikt voor zowel de 30-pins versies als de lightning versie van de iPad. Dit komt doordat de hoes enkel een USB plug aanbiedt. Je zal de bijgeleverde kabel van de iPad moeten gebruiken om de hoes op jouw tablet aan te sluiten.

De sleeve maakt het mogelijk om de iPad zowel horizontaal, als vertikaal te plaatsen. Daarnaast is er ruimte om pasjes op te bergen.

Beschikbaarheid

De Power Tablet Sleeve Star van Xtorm is nu verkrijgbaar voor €69,00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.