Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Upcoming geeft een overzicht van alles dat trending is (iOS)

Vanaf vandaag is de nieuwe app Upcoming te downloaden van de App Store van Apple. Het gaat om een nieuwe nieuws & entertainment app die alles weergeeft dat trending is. Van de laatste nieuwtjes tot grappige video’s.

Upcoming analyseert posts, filmpjes, tweets en andere informatie op internet en kijkt hoe vaak mensen besluiten om die te delen. Hoe meer mensen een item delen, hoe sneller deze zichtbaar zal zijn in Upcoming. Op het moment van schrijven is dat onder anderen een bericht over de jonge mannen die met Patricia Paay in bed hebben gelegen, een verhaal over thunderslechte gabbers, dronken artiesten en vreemde figuren in de rij bij de nieuwe kerk.

In de trending video’s komen we ook van alles tegen uit bronnen als Dumpert, Zie.nl en uitzending gemist. De filmpjes van die laatste deden het bij mij overigens niet.

Upcoming is een interessant concept en ik ben benieuwd hoe deze app zich op de lange termijn staande gaat houden. Er komt in ieder geval een Android versie aan, dus de makers zijn gepassioneerd om Upcoming tot een succes te maken en dat is een fijne gedachte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.