Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Unboxing: Samsung Galaxy Note 8.0

De Koreanen hebben met de Galaxy Note 8 weer een heel interessant speeltje gemaakt. Een tablet die het qua formfactor gemakkelijk opneemt tegen de iPad Mini terwijl hij toch wat unieke features aan boord heeft. Vandaag pakken we hem uit, later deze week lees je de review.

Wanneer we de doos openen, druk Samsung ons meteen op de feiten. Daar ligt ie, die Galaxy Note 8.0 WiFi. Opvallend is wel dat Samsung het beschermfolie zwart heeft afgedrukt op de plaats waar het scherm zit. Hierdoor komt het in de doos zwarter over dan in de werkelijkheid. Dat gaat dus ook op wanneer de Galaxy Note 8.0 op een standaard in een vitrine zal staan.

Samsung-Galaxy-Note-8.0-Unboxing-1

Halen we de Android tablet uit zijn doosje, vinden we in de volgende laag de bijgeleverde accessoires. Een netstroom adapter, een USB-kabel en een zeer compacte brochure. De stylus die bij de Note 8.0 hoort zit namelijk al in het apparaat zelf. Samsung heeft niet de moeite genomen om er een setje oordopjes bij te doen, iets dat ik zelf alleen maar als positief kan bestempelen.

Samsung-Galaxy-Note-8.0-Unboxing-2

Later deze week hebben we de hele review van de Galaxy Note 8.0 voor je, dus stay tuned…

Samsung-Galaxy-Note-8.0-Unboxed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.