Sharp heeft haar Aquos TV-lijn uitbreiding gegeven met de nieuwe LE857E-serie. Een nieuwe serie die het premium segment van Sharp met drie nieuwe modellen moet gaan aanvoeren.

De serie bestaat uit de 80 inch LC-80LE857E, de 70 inch LC-70LE857E en de 60 inch LC-60LE857E en laat zien dat Sharp echt een focus heeft op grote modellen LED TV’s.

Natuurlijk krijgt de buitenkant veel aandacht bij Sharp. Zo is de rand van deze TV’s van 15mm-dik aluminium gemaakt en heeft Sharp voor een open metalen voet gekozen.

Sharp heeft de TV’s qua software uitgerust met Aquos NET+, de nieuwste generatie SMART TV software van Sharp. Deze maakt actief gebruik van de apps van het SMART TV Aliance, waardoor het aanbod zeer ruim is.

De TV beschikt ook over een nieuwe wallpaper modus. Hierbij worden foto’s weergegeven met een zeer laag helderheidsniveau en energieverbruik. Hierdoor moet het idee van een schilderij ontstaan. De Wallpaper Modus kan op een timer worden geschakeld.

Quattron 3D Technologie

De nieuwe displays zijn ook uitgerust met Quattron 3D technologie. Waar een RGB-display enkel rode, groene en blauwe subpixels laat zien, voegt Sharp een gele subpixel toe om het scherm een betere helderheid heeft. Dit heeft ook weer positieve gevolgen voor het stroomverbruik van deze TV.

Nieuwe App

Voor deze nieuwe serie, komt Sharp ook met nieuwe apps voor Android en iOS. Met de apps verandert jouw smartphone of tablet in een slimme afstandsbediening. Deze nieuwe Sharp Aquos Remote Lite app is gratis te downloaden.

Beschikbaarheid

De hele serie is vanaf eind deze maand verkrijgbaar. De 80 inch gaat €7.999 kosten. Voor de 70 inch tel je €4.499 neer en de 60 inch mag voor €2700 van eigenaar wisselen. Een Skype camera en 3D brillen zijn optioneel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.