Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ook BlueStacks komt met een Android Console

Hoewel we hier op de redactie nog steeds wachten op de Kickstarter-editie van de Ouya, heeft BlueStacks inmiddels haar versie van een Android console aangekondigd. Dit nieuwe kastje heeft de naam Gamepop meegekregen.

De Gamepop is een vierkant kastje heeft een ontwerp meegekregen dat sterk lijkt op dat van de Boxee Box mediaspeler. De console en controller samen vertegenwoordigen een waarde van $100, maar welke specs het kastje heeft is nog onbekend.

Ook opvallend is dat Gamepop de console op basis van een abonnement aan gaat bieden. Je krijgt de console, een controller en HDMI kabel voor $6,99 per maand. Daarnaast krijg je direct toegang tot 500 mobiele spelletjes waar je op je smartphone voor moet betalen. De gezamelijke waarde bedraagt $250.

De Gamepop-dienst lijkt zich niet alleen op Amerika te richten. Op de abonnementspagina kun je namelijk ook $19,90 voor internationale verzending afrekenen.

Binnenkort hopen we meer informatie over deze console te kunnen geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.