Gebruikers van Lumia smartphones kennen zeer waarschijnlijk de Here app van Nokia wel als handige navigatie app voor achter het stuur. Voor gebruikers van het OV is er nu ook goed nieuws.

Nokia heeft Here namelijk uitgerust met ondersteuning voor het Nederlands openbaar vervoer. Hierdoor is het mogelijk om zonder tussenkomst van de 9292ov app jouw routes met het OV net te plannen. Daarbij houdt Nokia Here, net als de 9292ov app, rekening met looptijden.

Natuurlijk heeft Here van Nokia veel overeenkomsten met de app van 9292ov. Toch is het wel aardig om te zien dat de app door haar eigentijdse vormgeving op bepaalde punten veel meer informatie lijkt te bieden. Testen kunnen we hem helaas niet, maar de screenshots zijn veelbelovend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.