Al vanaf 1993 brengt Electronic Arts de game FIFA uit onder licentie van de FIFA zelf. Deze samenwerking bleek erg succesvol aangezien de FIFA-reeks erg populair was en nog altijd is!

Met deze bekendmaking kunnen we dus nog tot zeker het jaar 2022 genieten van de serie. Beide partijen zijn nog altijd zeer tevreden met elkaar aldus Jérôme Valcke, secretaris-generaal van de FIFA:  “De FIFA-games vormen een belangrijk deel van de wereldwijde communicatie van het FIFA-merk en de waarden die het merk vertegenwoordigt. De kracht van onze partnership met EA komt bijvoorbeeld tot uiting in de FIFA Interactive World Cup, waarin dit jaar maar liefst 2,5 miljoen voetbalfans hebben meegespeeld.”

Ook Andrew Wilsson, uitvoerend vicepresident en hoofd van EA SPORTS is erg in zijn nopjes met de verlening: “Onze franchise heeft de standaard gezet voor kwaliteit en innovatie in het sportgame-genre en we verheugen ons op nog vele jaren waarin we onze klanten uit de hele wereld kunnen verblijden met games die de prestigieuze FIFA-naam met eer dragen.”

Als het aan beide heren ligt dan kunnen we dus inderdaad nog lang genieten van deze fantastische reeks! We kijken erg uit naar de volgende FIFA-game en hopen dat die weer nog beter wordt dan zijn voorganger.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.