GadgetGear.nl

Dell werkt aan MHL Android TV Stick

Android TV sticks beginnen steeds populairder te worden. Toch zijn het voor een groot deel de Chinese bedrijven die deze produceren en voor enkele tientjes op de markt weten te brengen. Met de komst van Dell zou daar nu verandering in kunnen komen.

Dell is onder de projectnaam Ophelia namelijk bezig met een nieuwe Android stick voor TV’s. De stick maakt slim gebruik van MHL waardoor Android met behulp van de TV afstandsbediening kan worden aangestuurd (mits jouw TV iets van MHL snapt natuurlijk).

De nieuwe stick zal deze maand nog naar ontwikkelaars worden verstuurd. Het zal dus niet lang duren voor we de stick bij Dell zelf aan kunnen schaffen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.