Deadpool, de antiheld die zichzelf niet serieus neemt!

Van Marvel kennen we al heel wat karakters maar wie nog niet zijn eigen game heeft is Deadpool. Misschien heb je van hem gehoord. 28 juni is het dan zover. Deadpool the game!

De game komt uit High Moon Studios, bekend van de Transformer games. Wat mij allereerst opvalt aan de game is dat het vooral lachen is. De persoon waar het om draait is Deadpool. Een Marvel karakter die mee heeft gedaan aan hetzelfde project als Wolverine. Deadpool neemt zichzelf zeker niet serieus, heeft een legio oneliners tot zijn beschikking om tegenstanders te kakken te zetten en is ook niet bang om zichzelf belachelijk te maken.

Hij weet de speler zelf ook te bereiken. Hij is zichzelf er namelijk van bewust dat hij een stripheld is en dat hij bestuurt wordt door een speler. Dit geeft soms leuke momenten waarop hij zich dus tot de speler richt of zelfs verteld wat diegene moet doen.

De game zelf is een hack en slash game waarbij je een skill tree kunt vullen om Deadpool naar eigen wens te customizen. Enkele wapens die je tot je beschikking hebt zijn je zwaarden, pistolen en geweren.

De graphics zien er goed uit evenals de actie zelf. Een game dus waar je lekker achterover kan leunen, lekker buttons kan smashen en heel veel om kan lachen.

Hij staat gepland voor 28 juni en is dan beschikbaar voor de PS3 en de Xbox 360.

Hierboven een trailer van de game. Geheel in stijl van Deadpool. ( De trailer is zelfs gemaakt door hem).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kevin Krechting

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram