BlackBerry komt na de Q10 opnieuw met een toestel met volledig QWERTY toetsenbord. Ditmaal gaat het om de Q5 die het bedrijf deze week introduceerde. Of hij ook in Holland verkocht gaat worden, dat wisten ze helaas nog niet te melden.

Naast het volledige QWERTY-toetsenbord, bevat het toestel ook een 3,1 inch touchscreen met een resolutie van 720×720 pixels. Met 328 pixels per inch moet dat een mooi plaatje opleveren. Onder de motorkap ligt een 1.2Ghz Dual-Core CPU, maar verder zijn nog maar weinig details naar buiten gebracht.

BlackBerry-Q5-Black

De BlackBerry Q5 is net als de Z10 en de Q10 voorzien van het nieuwe BlackBerry 10 OS. Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om met dit OS te werken? Morgen staat de review van de BlackBerry Z10 op GadgetGear en kun je er alles over lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.