Half april 2013 kwam de PadFone 2 uit in Nederland en België. Deze is gebaseerd op de succesvolle combinatie van een Android smartphone en dockable tablet voor mobiele flexibiliteit. De PadFone 2 bestaat uit een snellere quad-core en uitgeruste smartphone en een volledig nieuw ontworpen tablet.

De PadFone 2 is een 4,7 inch Android smartphone met toonaangevende specificaties, en verandert via de unieke Padfone 2 station in een functionele 10,1 tablet. Apps worden onmiddellijk geoptimaliseerd om zowel tablet als telefoon te ondersteunen.

01

De PadFone 2 en PadFone 2 station wegen bij elkaar slecht 649 gram en de dikte is 9 millimeter. Daarnaast heeft de telefoon een accuduur tot 16 uur gesprekstijd en 18 uur Wi-Fi surfen op het web. Het station van de PadFone 2 levert 36 uur gesprekstijd op. Het station heeft ook nog goed genoeg capaciteit om de PadFone 2 in het dock drie keer achter elkaar op te laden. Het scherm van de telefoon heeft een resolutie van 1280 x 720 met HD Super IPS. De camera van de telefoon is 13 megapixel en hij kan filmen op 1080p met op 30 frames per seconde.

Prijs: € 699,99

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.