GadgetGear.nl

Toshiba’s Portégé Z10t: Ultrabook heeft een afneembaar scherm

Toshiba heeft deze week de nieuwe Portégé Z10t geïntroduceerd. Een nieuwe Windows 8 Pro ultrabook die gelijktijdig als tablet gebruikt kan worden. Gewoon door het scherm van het toetsenbord los te trekken.

Trek je het scherm los, dan beschik je over een 11.6 inch tablet. Het IPS display is ook van een digitizer voorzien. Hierdoor is het mogelijk om een stylus met fijne punt te gebruiken wanneer je aantekeningen maakt. Daarnaast kan Tochiba dan het handschrift herkennen en verwerken.

Gebruik je het toetsenbord met de Portégé Z10t, dan heb je meteen het voordeel van backlit toetsen. Dat maakt tikken in het donker een stuk gemakkelijker. Natuurlijk zijn moderne technieken als WiFi en Bluetooth 4.0 gewoon aanwezig.

Beschikbaarheid

De Toshiba Portégé Z10t ligt vanaf het tweede kwartaal in de winkel en gaat dan weg voor een vanafprijs van €1.099 (afhankelijk van de configuratie).

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.