Picture of Desiree Bos
Desiree Bos

The Sweeney vanaf 29 mei op Blu-ray en DVD

Univeral Pictures Benelux brengt op 29 mei de razendsnelle Britse actiefilm The Sweeney uit op Blu-ray en DVD. In deze keiharde politiefilm volgen we Jack Regan (Ray Winstone o.a. bekend van The Departed), hoord van de Britse Flying Squad ‘The Sweeney’ bij het bestrijden van misdaad in London.

Dit team van de Londense politie houdt er een geheel eigen werkwijze op na en neemt het zo nauw met de regels. Wanneer een overval bij een juwelierzaak uitloopt op een kille executie, is niet meer wat het lijkt. Regan zet alles op alles om de vijand op te sporen en negeert hierbij van zijn baas.

Deze spannende actiethriller is gebaseerd op de populaire Britse TV-serie uit de jaren 70(zie het plaatje hieronder). Nick Love onder andere bekend van de film Outlaw regisseerde de verfilming van de serie. The Sweeney is een spannende thiller met veel actie en een Britse sfeer. Laat je meeslepen in de keiharde wereld van Regan.

Sweeney Geschaald 2

The Sweeney Blu-ray wordt vertoond in 1080p high definition met Engelse 5.1 DTS-HD Master Audio. De DVD wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 TV’s met Engelse 5.1 Dolby Digital. Zowel de Blu-ray als de DVD bevatten naast de trailer de 15 minuten durende bonus: Live to Fight Another Day waarin cast en crew aan het      woord komen over hun bijdrage aan de film.

Releasedatum:        29 mei 2013

Adviesprijs:              Blu-ray: € 19,99 DVD:  € 14,99

Speelduur:               112 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.