Philips en Jamie Oliver komen met complete keukenlijn

Ben je toe aan een nieuwe, frisse uitstraling in de keuken? Dan hebben Philips en Jamie Oliver een leuke serie nieuwe keukenapparaten voor je. De hele serie wordt gekenmerkt door wit plastic met blauwe details en snoeren.

De focus tijdens de ontwikkeling van de nieuwe apparaten werd gelegd op betaalbare kwaliteit. Kwaliteit als in handig in functie en vorm.

De hele serie bestaat uit een staafmixer, een blender, een stoomkoker en een keukenmachine. De keukenmachine kan gebruikt worden als citruspers, kneder, snijder en klopper.

Beschikbaarheid

De HR1680 staafmixer gaat €69,99 kosten. De HR2172 blender gaat voor €89,99 over de toonbank, de HD9132 stoomkoker voor €69,99 en de keukenmachine voor €154,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram