Telefoontjes verliezen, we doen het vaak. Één op de vijf Nederlanders is weleens een smartphone of zelfs een tablet verloren. Gewoon door ze te vergeten of door diefstal. De nieuwe, onbedoelde, eigenaren hebben dan vaak ook meteen toegang tot persoonlijke data en dat is niet handig…

Het aantal Nederlanders dat dan ook voorzorgsmaatregelen neemt om het mobiele apparaat te beveiligen is erg klein. Norton onderzocht hoe gevoelig de informatie op onze smartphones is en hoe we hiermee omgaan. Dit alles komt in onderstaande infographic aan de orde.

Infographic-Norton

Interesse om je smartphone te beveiligen? Lees binnenkort onze review van Norton Mobile Security.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.