Patently Apple heeft een twee jaar oude patentaanvraag van Apple ontdekt die Asus en diverse andere ontwikkelaars van hybride tablet weleens goed in de weg kan zitten. Het patent beschrijft een laptop met losneembaar touchscreen.

Het patent beschrijft magnetische sluitingen die ook voor de dataoverdracht zorgen. Daarnaast, en dat is opvallend in vergelijking tot producten als de Asus Transformer, blijft het toetsenbord bruikbaar als het scherm er niet aan vast zit. De twee blijven draadloos communiceren. Klinkt dit vreemd? Dat valt wel mee. Je kunt zo namelijk je scherm een stuk hoger plaatsen terwijl je werkt en dat is weer beter voor jouw nek. Slim dus.

Via.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.