Ben je een avontuur en wil je jouw avonturen het liefst met de iPhone vastleggen? Dan is de Hitcam Pro wellicht de oplossing waar je naar zoekt. De waterdichte cover beschermd de lens van de camera bovendien met een eigen opzetlens.

Met de toegevoegde lens, beschik je met de Hitcase Pro ineens over een groothoekcamera waardoor jouw video’s meer details laten zien dan normaal. Ideaal voor wanneer je jezelf van dichtbij wilt filmen. De Hitcase Pro houdt vocht bijten terwijl het scherm gewoon bruikbaar blijft. Daarnaast wordt de iPhone ook nog eens schokbestendig.

Beschikbaarheid

De Hitcase Pro is er voor zowel de iPhone 4/4S als de iPhone 5. Hij kost $129 ex verzending.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.