Finding Nemo betekende dé doorbraak voor clownsvisjes over de hele wereld. Hoewel de film een enorm succes was bleef het lang stil rondom de kleine Nemo. In 2015, 12 jaar na Nemo, komt dat vervolg er eindelijk in de vorm van Finding Dory.

Voor iedereen die even in zijn of haar geheugen moet graven, Dory is de blauwe visje waarmee de kleine Nemo zijn avonturen beleefde. In de Amerikaanse versie van de film wordt de stem vertolkt door Ellen DeGeneres. In de film komen we er achter waarom Dory helemaal alleen was en zal ze met haar dierbaren herenigd worden.

Finding Dory

Het verhaal van Dory speelt een jaar na Finding Nemo en kent naast Dory natuurlijk ook andere bekenden uit de eerste film zoals Marlin en The Tank Gang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.