GadgetGear.nl

Facebook gaat ‘iets’ met Android doen

Wordt het een nieuwe app? Een nieuwe smaak van Android? Een eerste eigen Android smartphone? Facebook stuurde onlangs een uitnodiging naar de pers om op 4 april een grote Android onthulling bij te wonen.

Al jaren gaan er geruchten dat Facebook aan een eigen smartphone zou werken (over een tablet wordt nooit gesproken). Met de titel ‘Come see our new home on Android’ op de uitnodiging denken velen dan ook dat Facebook die eerste smartphone nu eindelijk gaat onthullen.

Toch zijn er ook velen die denken dat Facebook met een eigen variant van Android op de proppen zou komen. Een variant met veel diepere Facebook integratie zodat je vanaf je homescreen meteen al ziet wat jouw vrienden vandaag hebben gedaan. Van de andere kant, doen fabrikanten er al langer veel moeite voor om Facebook diep in hun varianten van Android te integreren.

Een derde optie zou dus de lancering van een nieuwe app kunnen zijn. Een app die nog meer mogelijkheden biedt dan de huidige en de vrijheid van Android als besturingssysteem biedt, te gebruiken voor een hele diepe integratie. Daarmee zou Facebook veel sneller terrein kunnen winnen dan echt een eigen versie van Android uit te brengen.

Woensdag weten we het, en we brengen jou natuurlijk ook op de hoogte ;-).

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten