Facebook gaat ‘iets’ met Android doen

Wordt het een nieuwe app? Een nieuwe smaak van Android? Een eerste eigen Android smartphone? Facebook stuurde onlangs een uitnodiging naar de pers om op 4 april een grote Android onthulling bij te wonen.

Al jaren gaan er geruchten dat Facebook aan een eigen smartphone zou werken (over een tablet wordt nooit gesproken). Met de titel ‘Come see our new home on Android’ op de uitnodiging denken velen dan ook dat Facebook die eerste smartphone nu eindelijk gaat onthullen.

Toch zijn er ook velen die denken dat Facebook met een eigen variant van Android op de proppen zou komen. Een variant met veel diepere Facebook integratie zodat je vanaf je homescreen meteen al ziet wat jouw vrienden vandaag hebben gedaan. Van de andere kant, doen fabrikanten er al langer veel moeite voor om Facebook diep in hun varianten van Android te integreren.

Een derde optie zou dus de lancering van een nieuwe app kunnen zijn. Een app die nog meer mogelijkheden biedt dan de huidige en de vrijheid van Android als besturingssysteem biedt, te gebruiken voor een hele diepe integratie. Daarmee zou Facebook veel sneller terrein kunnen winnen dan echt een eigen versie van Android uit te brengen.

Woensdag weten we het, en we brengen jou natuurlijk ook op de hoogte ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram