Canon komt met de X MARK II calculator

Canon kennen we natuurlijk vooral van de camera’s en printers. Toch heeft het bedrijf ook een enorme geschiedenis in het bouwen van zakrekenmachines. De nieuwe X MARK II is het nieuwste rekenwonder van Canon en ziet er wel heel strak uit.

De nieuwe X MARK II is het dunste model uit de X MARK-serie en is voorzien van vlakke toetsen waardoor je hem gemakkelijk met je mee neemt. De calculator is voorzien van een groot geheugen om berekeningen tussentijds op te slaan en heeft een backspace toets om tikfouten te verbeteren.

De onderkant van de X MARK II is voorzien van aluminium terwijl je toetsen met lasers gegraveerd zijn. Canon doet er dus alles aan om deze rekenmachine lang mee te laten gaan. Bovendien is de X MARK II net als haar voorgangers gebouwd van gerecyclede Canon producten en gebruikt hij zonne-energie als energiebron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram