Picture of Giuliano Meraldi
Giuliano Meraldi

ASUS heeft de S550 toegevoegd aan bestaande VivoBook lijn

In dit geval betreft de S550 een krachtige 15,6-inch Ultrabook met Windows 8 welke is voorzien van een glazen Touchscreen paneel. Hij is daarbij aangevuld met interessante specificaties.

De VivoBook S550 kan geleverd worden met een 3e generatie Intel Core i3-, i5 of i7 processor en wordt bijgestaan door een maximaal werkgeheugen van 8GB, een 320GB tot 1TB harde schijf, een optionele 24GB cache Solid State Drive en een nVidia GeForce GT635M 2GB grafische kaart. Verder is het model aangevuld met een DVD-brander, een SD kaartlezer en een HD webcam. Het 15,6-inch glazen Touchscreen scherm wordt aangedreven door een TN paneel met een resolutie van 1366×768.

S550 Left Back Open

De S550 kent een mooi afgewerkte geborsteld aluminium behuizing en is voorzien van alle gangbare aansluitingen: Eén USB 3.0 poort, twee USB 2.0 aansluitingen, een Gigabit Ethernet poort, een mini D-Sub (VGA) aansluiting, een HDMI uitgang en een Hoofdtelefoon/Microfoon Combo jack. De Ultrabook is uiteraard ook voorzien van een Wi-Fi en BlueTooth 4.0 verbinding.

S550 Disk Open Touch

Beschikbaarheid

In Februari 2013 is de levering van de ASUS VivoBook S550 gestart. Op het moment van schrijven is hij bij vele computerspeciaalzaken verkrijgbaar. De prijs varieert daarbij per gebodene specificaties. Het meest uitgebreide model met een Core i7 processor, 8GB aan werkgeheugen en een 1TB  HDD + 24GB cache SSD gaat voor €999,- over de toonbank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.