Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Apple haalt App Gratis uit de App Store (iOS)

Afgelopen jaar wist het bedrijf achter de app App Gratis $13,5 miljoen aan investeringen binnen te halen. Voldoende voor de makers van de app om de app na jaren van succes in Europa, ook in Amerika te lanceren. Kennelijk trok Apple daar de streep…

Niet al te lang geleden introduceerde Apple regel 2.25 voor ontwikkelaars van apps. Hierin staat dat apps geen apps van andere ontwikkelaars mogen promoten. Dit omdat Apple graag zelf de controle houdt over de promotie van apps in de app store. Denk aan de hitlijsten en de selecties op de voorpagina.

Hoewel Apple al eerder een aantal kleinere apps met aanbevelingen van de App Store trok, bleef App Gratis altijd buiten schot. De makers waren er van overtuigd dat dit met de kwaliteit van App Gratis te maken had. Met de lancering in Amerika lijkt Apple ze echter in de gaten te hebben gekregen en zit het avontuur van App Gratis er toch echt op…

Via.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.