Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Toshiba presenteert nieuw design voor haar Blu-Ray spelers en tv’s

Gisteren presenteerde Toshiba groots haar nieuwe producten voor dit jaar. Dat deed Toshiba tijdens het Toshiba World 2013 evenement in Amsterdam. Één van de belangrijkste aankondigingen van Toshiba, is dat het een meer uniforme uitstraling binnen haar producten wenst uit te dragen. De eerste TV’s en Blu-Ray spelers met dit nieuwe ontwerp werden dan ook meteen gepresenteerd.

De nieuwe huisstijl voor TV’s is terug te vinden in de nieuwste modellen in de L4-, M6-, L7-, M8- en M9 (Ultra HD) series van Toshiba. Deze modellen zijn ook uitgerust met Toshiba’s Cloud TV platform.

Toshiba Cloud TV

Ook de nieuwe Blu-Ray spelers van Toshiba zijn van de herkenbare huisstijl voorzien. Het gaat om de nieuwe BDX2400KE, BDX3400SE, BDX4400KE en BDX5400KE.

Toshiba BDX3400SE

Het meest herkenbaar in de nieuwe huisstijl, is de aanwezige power-knop. Deze is vormgegeven als een wat grote, groene cirkel aan de rechter kant van de apparaten. Daarnaast is het Toshiba logo wat kleiner dan we gewend zijn en vinden we dat over het algemeen aan de linker kant terug. Daarnaast maakt Toshiba veelvuldig gebruik van ronde hoeken.

Toshiba 32L4333

De nieuwe stijl van Toshiba is niet alleen op de producten terug te vinden, maar ook op de verpakkingen en de interfaces van Toshiba. Hieronder valt ook het nieuwe Cloud-TV platform dat op de TV’s en Blu-Ray spelers terug te vinden is. Dit platform is ontwikkeld volgens de richtlijnen van het Smart TV Alliance waar Toshiba, LG, Philips en Panasonic deel van uitmaken. Er zullen dus volop apps beschikbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.