Logo GadgetGear.nl
Picture of Dylan Sadal
Dylan Sadal

Schilderen in je slaap

Om de leuke en plezierige kant van slapen te benadrukken lanceert de budgethotelketen ibis de app Sleep Art. Deze app registreert allerlei uitdrukkingen in je slaap en vormt met deze informatie een modern kunstwerk.

Sleep Art app 2De Sleep Art app is behalve een kunstenaar ook een wekker. De gebruiker zet de wekker en legt z’n iPhone vervolgens op het matras. De iPhone meet dan gedurende je hele slaap je bewegingen en geluiden. Al deze informatie koppelen de bestaande sensoren van de iPhone terug naar de applicatie die vervolgens een mooi kunstwerk maakt. Nadat je gewekt bent door de Sleep Art muziek kun je je kunstwerk direct bekijken en kun je ook van minuut tot minuut de vorderingen zien. Je zou het benoemen als abstracte kunst, maar dat is het dus niet! Weer een extra dimensie en vooral extra vermaak bij het slapen, waar de app ook voor bedoeld is.

Beschikbaarheid

De app is gratis te downloaden in de App Store en is alleen beschikbaar voor de nieuwere iPhones met besturingssystemen iOS 5 en 6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.