Samsung’s Galaxy S IV Game Pad kan schermen tot 6,3 inch aan

Was het voorheen Sony (Ericsson) die altijd met de coolste gadgets voor bij je smartphone kwam, met de release van de Galaxy S IV lijkt Samsung het stokje te hebben overgenomen.

Speciaal voor gamers komt Samsung met de Game Pad accessoire. Een bluetooth joystick die snel via NFC te koppelen is en knoppen biedt die erg lijken op die van de Xbox. Je krijgt in totaal twee analoge sticks, twee schouderknoppen, een D-Pad en vier actieknoppen tot je beschikking.

Opvallend is dat de beschrijving van de Game Pad zegt dat deze geschikt is voor toestellen van 4 tot 6.3 inch. Wat zou Samsung voor de Note III in gedachte hebben?

2 reacties

  1. Zeer waarschijnlijk is deze universeel en gaat het er meer om of je de smartphone in de klem kunt krijgen. Wanneer wij een testmodel hebben, gaan we dat natuurlijk meteen bekijken.

    NFC is niets meer dan een klein signaal dat helpt om, in dit geval, een bluetooth verbinding op te zetten. Ook daar verwacht ik dat je zonder NFC niet snel tegen problemen aan zal lopen. Ook dit is iets dat bij ons tzt uit de test moet komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events