Instagram is mateloos populair. Om bij te dragen aan de hype, komt Polaroid binnenkort met de Zocialmatic camera. Een camera die is geïnspireerd op de app zoals de app geïnspireerd is op de eerste generaties Polaroidcamera’s. Hoewel de camera nog volop in ontwikkeling is, zijn de eerste plaatjes van de camera al wel het web op gegaan De camera moet, zoals een goed Polaroid dat doet, foto’s meteen kunnen printen. Daarnaast krijgt de Socialmatic ook WiFi aan boord. Zo zijn foto’s en filmpjes snel te delen. Polaroid Socialmatic Zwart Beschikbaarheid Over de beschikbaarheid is nog niet veel bekend, maar de verwachting is dat de camera eind 2013 op de markt moet komen. Nu maar hopen dat niemand Polaroid voor is 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.