Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Pathé Thuis eindelijk op de iPad

Na succesvolle lanceringen op SMART TV’s van Philips, LG en Samsung, is de Pathé Thuis video on demand dienst ook eindelijk beschikbaar op de iPad van Apple.

Hoewel Pathé al over een player beschikte die je via de webbrowser kunt benaderen, is er nu eindelijk een app voor de iPad uitgebracht. De app heeft direct toegang tot de 1.000+ films die Pathé in haar assortiment heeft zitten. Je kunt direct vanuit de app huren en turen.

Pathé heeft meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om de twee volgende platformen aan te kondigen. Pathé wilt haar app namelijk ook op de Galaxy Tablets van Samsung plaatsen en op de Xbox van Microsoft. Daarnaast fantaseert Pathé al over de inzet van de iPad als tweede scherm terwijl je op een ander apparaat de film aan het bekijken bent. We kunnen dus nog heel wat verwachten van de Fransen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.