Neptune Pine is Apple’s iWatch voor

Iedereen heeft het momenteel over het nieuwe, slimme horologe waar Apple mee op de markt zou komen. Toch blijkt Android good old iOS te slim af. Had Sony Mobile al een tweetal horloges die nauw samenwerken met jouw Android smartphone, is de Neptune Pine een horloge dat compleet op Android draait.

Deze smartwatch draait op Leaf OS, een aangepaste versie van Android 4.0. Hij heeft ook nog eens een micro-SIM aansluiting. Om het internet op te gaan heb je dus geen smartphone meer nodig. En om te bellen ook niet trouwens ;-). Er zit zelfs een 5 megapixel camera en een NFC ontvanger in.

Neptune Pine

Deze nieuwe vorm voor een smartphone, brengt ook nieuwe mogelijkheden met zich mee. Zo bevat het horloge een hartslagmeter en een stappenteller. Laten we hopen dat er ook een stylus bij komt om de krankzinnig kleine knoppen op het scherm in de drukken.

De Neptune Pine is geen kickstarter, maar een product dat later dit jaar echt op de markt zal komen.

Neptune Pine e-mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.