Logo GadgetGear.nl
Picture of Giuliano Meraldi
Giuliano Meraldi

Metal Gear Solid V The Phantom Pain aangekondigd

Goed nieuws voor de fans! Konami heeft zojuist het vijfde deel van de baanbrekende Metal Gear Solid franchise bekendgemaakt.

Metal Gear Solid V The Phantom Pain wordt uitgebracht voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De game gaat draaien op de nieuw ontwikkelde FOX-engine. Er is nog niet duidelijk of dit vijfde deel haar opwachting gaat maken op de volgende generatie consoles. Er waren al eerder beelden opgedoken onder de noemer The Phantom Pain. Hierdoor ontstonden er geruchten omtrent een nieuwe Metal Gear Solid game. Sinds vandaag zijn deze geruchten dus ontkracht.

Tezamen met de aankondiging heeft Kojima Productions een gloednieuwe trailer uitgebracht die ook getoond is op het Game Developers Conference (GDC) in San Francisco. Het is nog niet bekend wanneer de game in de winkels komt te liggen.

http://www.youtube.com/watch?v=xw5t45tEPWQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.