Logo GadgetGear.nl
Picture of Desiree Bos
Desiree Bos

Luftrausers komt deze lente naar Playstation 3 en PS Vita

De Nederlandse Gamestudio Vlambeer o.a. bekend van Ridiculous Fishing en Super Crate Box. Kondigende vandaag aan dat het extreme stijlvolle en razendsnelle Luftrausers toestemming heeft om deze lente op te stijgen voor de Playstation 3 en PS Vita.

In 2011 heeft de studio het orgineel Luftrauser uitgebracht op PC. In de game nam je controle over het meest wendbare vliegtuig dat je ooit hebt ervaren in gestoorde dogfights over open zee. Luftrausers bevat 125 verschillende combinaties van wapens,vliegtuigrompen en motoren en daarmee kan je spelen in 100 missies vol met vijandelijke vliegtuigen.

Deze lente zal er op GadgetGear een review plaats vinden over de game.

Luftrausers 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.