GadgetGear.nl

Luftrausers komt deze lente naar Playstation 3 en PS Vita

De Nederlandse Gamestudio Vlambeer o.a. bekend van Ridiculous Fishing en Super Crate Box. Kondigende vandaag aan dat het extreme stijlvolle en razendsnelle Luftrausers toestemming heeft om deze lente op te stijgen voor de Playstation 3 en PS Vita.

In 2011 heeft de studio het orgineel Luftrauser uitgebracht op PC. In de game nam je controle over het meest wendbare vliegtuig dat je ooit hebt ervaren in gestoorde dogfights over open zee. Luftrausers bevat 125 verschillende combinaties van wapens,vliegtuigrompen en motoren en daarmee kan je spelen in 100 missies vol met vijandelijke vliegtuigen.

Deze lente zal er op GadgetGear een review plaats vinden over de game.

Luftrausers 2

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten