Dylan Sadal
Dylan Sadal

Logitech’s nieuwe gaming headsets

Logitech kondigt hun nieuwe G-lijn aan. De productlijn van de fabrikant, die voornamelijk bedoeld is voor PC-gaming, kent ook maar liefst 2 nieuwe headsets. Eerder introduceerden we de nieuwe muizen en toetsenborden al, maar ook de headsets mogen we niet vergeten.

G430 Surround Sound Gaming Headset

orig_Logitech G430

De G430 is een gaming headset beschikt net als een aantal voorgaande modellen van de populaire fabrikant over Dolby Headphone-technologie. Dit creëert een 360-graden geluidsveld, waarmee de gamer alles om zich heen kan horen. Dus ook dingen die hij of zij niet kan zien. Door gebruik te maken van zeven verschillende audio-kanalen en een lage frequentie-kanaal produceert de Logitech een 7.1 surround geluid. Een waar audio-spektakel dus, maar alleen voor jezelf. De headset is voorzien van afwasbare oorkussens. Behalve een spraakmicrofoon is de G430 ook uitgerust met een ‘noise-cancelling’ microfoon voor het verminderen van omgevingsgeluid waardoor je stem nog zuiverder zal aankomen bij je medespeler. Tevens is de headset op te vouwen en dus makkelijk op te bergen. Dit speeltje heeft een adviesprijs van €79,99.

G230 Stereo Gaming Headset

orig_Logitech G230

De goedkopere G230 beschikt niet over de Dolby Headphone-technologie en zal qua geluid net wat minder zijn dan de G430. Deze headset maakt daarentegen gebruik van een wat meer standaard setje 40 millimeter drivers die volgens Logitech zeker niet onder zullen doen. Daar zit dan ook het enige verschil in. De G230 zal met een adviesprijs van 59,99 in de winkels liggen.

Beschikbaarheid

De gehele lijn zal naar verwachting in het begin van mei verkrijgbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.