Picture of Dylan Sadal
Dylan Sadal

Logitech’s nieuwe gaming muizen

Logitech kondigt hun nieuwe G-lijn aan. De productlijn van de fabrikant, die voornamelijk bedoeld is voor PC-gaming, kent maar liefst zes vernieuwde muizen. Vier daarvan brengen we voor u aan het licht.

G700s Rechargeable Gaming Mouse

orig_Logitech G700s

De G700s is een draadloze gaming muis die volgens Logitech beschikt over het reactievermogen van een muis met draad. Gamers kunnen door middel van dertien verschillende regelaars die te bedienen zijn via de bijgeleverde software hun muis optimaliseren naar eigen wensen. Mocht het draadloze toch niet zo bevallen, sluit je hem gewoon aan met een micro-USB kabel! Als die toch eenmaal aangesloten is, laadt ‘ie hem ook nog even voor je op. Met een adviesprijs van €99,99 is het de duurste van de vier.

G500s Laser Gaming Mouse

orig_Logitech G500s

De G500s is een echte gaming muis. De muis is helemaal af te stemmen op jouw favoriete speelstijl. De muis is af te stellen op snelheid van pijlsnelle bewegingen tot pixel-precies richten, door middel van twee knoppen binnen het bereik van de wijsvinger. Naast het zwaartepunt van de muis kun je ook zijn gewicht met een flinke 27 gram aanpassen. Het dual-mode scrollwiel maakt hem helemaal af. Ook deze muis van Logitech wordt geleverd met bijhorende software. Tevens is deze software te gebruiken om commando’s of multi-commando macro’s toe te wijzen. De G500s zal naar de winkels verscheept worden met een adviesprijs van €69,99.

G400s Optical Gaming Mouse

orig_Logitech G400s

De goedkopere G400s is een full-feature gaming muis met de exclusieve Delta Zero technologie voor een uiterst nauwkeurige cursorbesturing. Het bijzondere aan de G400s is dat hij maar liefst 8 apart instelbare knoppen heeft. Zo kun je je muis perfect optimaliseren naar jouw speelstijl en game. Ook dit doe je met bijgeleverde software. Dit alles voor een adviesprijs van €59,99.

G100s Optical Gaming Mouse

orig_Logitech G100s

De laatste en ook meteen de goedkoopste van de vier is de Logitech G100s. Deze muis is wat makkelijker in het gebruik. Zijn specialiteit is het veelvuldig en snelle klikken. Hiervoor zijn de knoppen van de muis speciaal ontworpen. Ook deze gaming muis is uitgerust met de Delta Zero technologie. Voor een adviesprijs van €39,99 haal je dit jongste broertje van de familie in huis.

Beschikbaarheid

De gehele lijn zal naar verwachting in het begin van mei verkrijgbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.