Componeer je eigen deurbel met de Musical Doorbell

Misschien heb je hem zelf uitgezocht, waarschijnlijk hing hij er gewoon al. We hebben het over de deurbel. Niets lijkt zo statisch als het geluid van dat ding. De Musical Doorbel moet hier verandering in brengen.

De MDB-2 Musical Doorbel bevat namelijk een klavier waarmee je zelf het melodietje van de deurbel in kunt spelen. Ideaal, want zo kun je regelmatig van melodietje wisselen. Denk bijvoorbeeld aan Jingle Bells tijdens kerst of een lekkere “Zie ginds komt de stoomboot”.

Het is overigens ook mogelijk om een extra speaker te bestellen. Handig voor wanneer je een erg groot huis hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.