Sony heeft een nieuwe telg in de NEX-lijn aangekondigd. Het gaat om de nieuwe NEX-3N. Een systeemcamera die op enkele punten is verbeterd ten opzichte van haar voorganger.

De camera is van enkele nieuwe technieken voorzien. Zo moet Auto Object Framing je helpen om het ideale plaatje te schieten. Wanneer je een foto schiet, zal de camera deze zelf beoordelen en de ideale uitsnede maken.

In de body van de nieuwe NEX-3N vinden we een 16,1 megapixel APS HD CMOS sensor om jouw foto’s en FullHD video’s vast te leggen. De maximale gevoeligheid van deze sensor is 16.000 ISO. Voor de beeldprocessor heeft Sony een nieuwe BIONZ processor gebruikt die dezelfde ruisonderdrukking heeft als de Sony Alpha 99.

Sony NEX-3N Flash

Opvallend aan het schieten van HD video-opnamen is de ondersteuning van Sony’s Triluminos. Deze weet extra beelddata vast te leggen dat in beter beeld op Triluminos TV’s moet resulteren.

Beschikbaarheid

De Sony NEX-3N zal verkocht worden met een 16-50mm kitlens. Er zal zowel een zwarte (NEX-3NKLB) en een witte (NEX-3NLW) verkrijgbaar zijn voor €00. De NEX-3N ligt vanaf maart in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.