Panasonic heeft deze week een uitbereiding op haar Network Era-lijn van draadloze luidsprekers aangekondigd. Het gaat om de nieuwe SC-NE5, SC-NE3 en SC-NE1. Verwacht niet alleen ondersteuning voor bluetooth, maar ook AirPlay en DLNA.

Panasonic-SC-NE1

AirPlay en DLNA streaming zijn beschikbaar in de twee high-end modellen: de SC-NE3 en SC-NE5. De SC-NE5 beschikt bovendien ook over een kleine speakerdock met een dock voor de iPhone. Het gaat hierbij om een lightning-connector waardoor deze enkel geschikt is voor de vijfde generatie.

Panasonic-SC-NE3

Geluidstechnisch zijn de speakers uitgerust met een nieuw type bass-port en speakers met een conus van bamboehout.

Panasonic-SC-NE5

Beschikbaarheid

Exacte gegevens over de verschijning en prijzen hier in Nederland zijn nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.