GadgetGear.nl

Panasonic introduceert 3 nieuwe draadloze speakers

Panasonic heeft deze week een uitbereiding op haar Network Era-lijn van draadloze luidsprekers aangekondigd. Het gaat om de nieuwe SC-NE5, SC-NE3 en SC-NE1. Verwacht niet alleen ondersteuning voor bluetooth, maar ook AirPlay en DLNA.

Panasonic-SC-NE1

AirPlay en DLNA streaming zijn beschikbaar in de twee high-end modellen: de SC-NE3 en SC-NE5. De SC-NE5 beschikt bovendien ook over een kleine speakerdock met een dock voor de iPhone. Het gaat hierbij om een lightning-connector waardoor deze enkel geschikt is voor de vijfde generatie.

Panasonic-SC-NE3

Geluidstechnisch zijn de speakers uitgerust met een nieuw type bass-port en speakers met een conus van bamboehout.

Panasonic-SC-NE5

Beschikbaarheid

Exacte gegevens over de verschijning en prijzen hier in Nederland zijn nog niet bekend.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.