Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ook Belkin komt met supercompact toetsenbord voor de iPad Mini

Gister kondigde Logitech haar nieuwe Ultrathin Keyboard Mini voor de iPad Mini aan. Vandaag geeft Belkin de FastFit etui aangekondigd. Een vergelijkbaar toetsenbord dat het dunste en lichtste van allemaal moet zijn.

De FastFit etui van Belkin is 7mm dik en daarmee dunner dan de iPad Mini zelf. Ondanks de geringe dikte, zijn alle toetsen van vering voorzien. Daarnaast is hij, net als de Ultrathin, via magneten vast te klikken aan de iPad Mini. Zo neem je hem niet alleen gemakkelijk mee, maar bescherm je ook het display van de tablet. Andere magneten zorgen ervoor dat de iPad op standby gaat wanneer je hem dichtklapt.

Belkin FastFit Etui Dicht

De FastFit etui is uitgerust met een 22mAh accu waarmee je 155 uur moet kunnen tikken.

Beschikbaarheid

De Belkin FastFit etui voor de iPad Mini ligt in juni in de winkel en gaat dan €69,99 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.