Nokia’s Lumia 620 vanaf maart in Nederland verkrijgbaar

Vanaf komende maart kunnen we de Lumia 620 van Nokia in de Nederlandse winkelschappen verwachten. De nieuwe budget smartphone met Windows Phone 8 zou dan volop verkrijgbaar moeten zijn.

De Lumia 620 is de derde Windows Phone 8 smartphone die Nokia heeft uitgebracht. De Lumia 620 is met een nieuw type touchscreen gebruikt. Dit scherm reageert ook op nagels en zelfs op reguliere handschoenen. Het scherm meet 3.8 inch en heeft een resolutie van 480x800 pixels (246 pixels per inch).

Nokia Lumia 620

Onder de motorkap vinden we een dual-core 1GHz Krait CPU met 512MB aan RAM werkgeheugen. Graphics komen van een Adreno 305 GPU en je krijgt 8GB aan opslagruimte. Nokia heeft ook een MicroSD slot in het toestel gezet.

Qua camera moet je het doen met 5 megapxel en de mogelijkheid om 720p HD opnamen te maken.

Beschikbaarheid

De Nokia Lumia 620 verschijnt in het magenta, geel, cyaan, wit en zwart. De Lumia 620 gaat €259 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram