MWC: Huawei komt met de Ascend P2

Ook Huawei heeft tijdens het Mobile World Congress een nieuwe smartphone aangekondigd. Het gaat om de nieuwe Ascend P2. Dit toestel moet ’s werelds snelste LTE toestel worden. Een belofte die ze misschien nog weleens waar kunnen maken gezien Huawei al jaren apparatuur voor LTE netwerken levert.

Specs

De Ascend P2 van Huawei is uitgerust met een quad-core 1.5GHz CPU en 1GB aan RAM. Het display van de P2 meet 4.7 inch met een resolutie van 720x1280 pixels ofwel 312 pixels per inch. Je krijgt standaard 16GB aan opslagruimte met de mogelijkheid om deze via MicroSD te vergroten.

De Ascend P2 wordt voorzien van een 13 megapixel camera en kan Full HD filmpjes schieten op 30 frames per seconde. Voor videogesprekken krijg je 1.3 megapixel en 720p aan de voorkant van de Android smartphone.

Over Android gesproken, Huawei installeert Android 4.1.2 jelly Bean op het toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram